Wie ben ik?

Hallo iedereen!

Laat ik even met de deur in huis vallen. Ik ben Majken (27) en ik heb een herseninfarct gehad.  Daardoor was heel mijn rechterkant verlamd, mijn arm en mijn been.  Ondertussen kan ik wel weer wat stappen en zit er al wat beweging in mijn rechterhand en -arm. Ik ben rechtshandig, dus ik moet opnieuw leren schrijven met links. Ook typen gaat niet meer zo snel, gelukkig heb ik een spraak-naar-tekst programma dat mij wat helpt. (Maar dat hoeft niemand te weten, toch? 😉 )

Maar goed, de reden voor mijn blog. Ik kook enorm graag!  Dat is echt één van mijn grootste hobby’s.  Ik dacht dat mij na dat mijn infarct niet meer ging lukken,  zelfs niet met hulpmiddelen. En nu 6 maanden later heb ik zelfs de energie gevonden om een blog op te starten over éénhandig koken.  Want met hulpmiddelen is alles mogelijk! Ik kan éénhandig avocado’s kuisen,  knoflook pellen  en pasta koken. Voor alles bestaan hulpmiddelen! En voorgesneden diepvriesproducten helpen natuurlijk ook 🙂 .

Mijn doel is, om iedereen aan de hand van mijn blog duidelijk te maken dat éénhandig koken kan en niet te moeilijk is.  Het is zoals alles in mijn leven nu gewoon aanpassingen doen. Allez ja, gewoon…  We maken er het beste van! Zoals altijd.

Ik ga alles zo goed mogelijk uitleggen aan de hand van foto’s, filmpjes, tekeningen of wat dan ook. Je kan op mijn blog  vooral vegetarische gerechtjes met veel groenten vinden, maar ook gerechten met vis en vlees.

Dan rest er mij enkel jullie veel lees- & kookplezier te wensen!

Majken

Dit ben ik!
Dit ben ik!

 

8 gedachten over “Wie ben ik?

 1. Hey Majken,
  We hebben nog samen yoga gedaan
  Super om te horen dat je er weer (deels) bovenop bent. Dat komt allemaal goed.
  Veel succes met je blog
  Groetjes
  Inge x

  Like

 2. Dikke duimen van ons allemaal vanuit Bornem!!! Chique hoe je dit voor elkaar krijgt. Een voorbeeld voor ALLEN! De beste therapie is er voor gaan en denken dat je alles aankan. Zo werkt het bij mij ook met mijn diabetes. Grtjs, Kathleen xxx

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s