#strokesurvivor

Want dat ben ik. Een overlever. Net als heel veel anderen.

Op Instagram volg ik een aantal hashtags: #stroke #strokesurvivor #strokerecovery  #youngstrokesurvivor #youngstroke. Dat zijn allemaal lotgenoten of familie van lotgenoten, die hun ervaringen, verhalen en real life struggles delen met de wereld. 

Want er is wel wezenlijk een heel uitgebreid netwerk van overlevers. Ook al vind je in jouw directe omgeving niet direct aansluiting bij mensen, misschien vind je het wel op Instagram. Ik weet dat dat misschien een beetje raar klinkt, maar ik heb er persoonlijk heel veel aan gehad. Ik heb er ook de moed en de kracht uit kunnen putten, om zelf dingen te delen. Met dezelfde hashtags natuurlijk 😉 . 

Door deze hashtags volgen, heb ik de inspiratie gevonden om de cijfers van 0 tot en met 1000 te schrijven. Ik vind het ook heel fijn om via deze hashtags mensen te kunnen helpen. Daarom start ik binnenkort met de Instagram account @eenhandig_koken!

En geloof me, vaak is het de onverbloemde waarheid. Niet alleen de mooie en goede momenten, maar ook de mindere dagen en rotervaringen. 

Ook voor wie zelf geen CVA heeft gehad, kan ik het alleen maar toejuichen om ook eens te zoeken op die hashtags.  Want op die manier kom je zeer moedige mensen tegen, met heel straffe verhalen, kleine overwinningen en ook slechte dagen. 

2 gedachten over “#strokesurvivor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s