Besteksetje

Zoals ik in één van mijn vorige posts gezegd heb, ben ik weer aan het werk.

Naar oude gewoonte heb ik altijd mijn eigen lunchpakket mee. Dan ben ik zeker dat ik een gezond middagmaal heb. Ik neem ook altijd voldoende snacks, water en thee mee.

Ik probeer altijd voor te zorgen dat mijn eten klein genoeg gesneden is, zodat ik geen mes nodig heb. Want ja, een gewoon mes kan ik niet meer zo goed gebruiken. Natuurlijk is dat niet altijd het geval, zeker als je iets eet dat je niet zelf gemaakt hebt, zoals iets van het restaurant of zo. Daarom heb ik altijd mijn eigen besteksetje bij. Daar zit ook mijn eigen kantelmes in (zie foto). Dat specifiek kantelmes wordt niet meer gemaakt, en dat vind ik heel jammer. Want de andere kantelmessen die ik heb, zijn te groot om gemakkelijk mee te nemen.

Ik heb er wel nog eentje gevonden van ADHOME, een éénhandig mes/vork. Ik heb dat kantelmes ook besteld om het een uit te kunnen testen.

Ik heb mijn besteksetje gekocht op bol.com en heb echt gezocht naar eentje dat groot genoeg was om ook mijn kantelmes in te steken. Dat mes van ADHOME zou er ook wel moeten inpassen.

Wat nog extra handig is, nu in covid tijden, is dat ik altijd proper bestek heb! 😉

Om mijn bestek te poetsen, gebruik ik van die citroendoekjes, die je krijgt om je handen te wassen nadat je zeevruchten hebt gegeten. Daar kuis ik dan mijn kantelmes en de rest van mijn gebruikte bestek mee af. Die zakjes passen ook in dat hoesje!

De links van het ADHOME mes en het reisbestek vind je hieronder terug:

https://www.thuiszorgwinkel.be/nl/shop/comfort-in-huis/handige-hulpjes/eten-en-drinken/bestellen/adhome-lichtgewicht-eenhandig-mes-vork

https://www.bol.com/nl/p/reisbestek-meeneem-bestek-rvs-reis-bestekset-to-go-incl-herbruikbare-rietjes-etui-eenpersoons-zesdelig-roodgoud/9200000122283792/?bltgh=oMvswQzr84m-2hHiUIZO6w.1_30.45.ProductImage

Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s