Ik ben verhuisd!

Lieve lezers en volgers,

Ik ben er een tijd van tussen geweest, met een goede reden: Ik ben verhuisd!

Het was een supervermoeiende periode, waarin ik er meer dan eens ben overgegaan. Het is weer wennen om mijn energieniveau te kunnen op peil houden en te doseren. Maar goed, ik begin het onder de knie te krijgen. Dus daarom is dit hét moment om mij weer volop mijn blog te storten!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe thuis! En waar ik vooral heel blij en trots op ben, is mijn nieuwe keuken! Want die is volledig aangepast voor mij. 

Een paar voorbeeldjes: 

  • Het aanrecht is hitte- en krasbestendig, waardoor ik ook met kookpotten waar kokend water in zit over het aanrecht kan schuiven. Een echte zaligheid! 
  • Ik heb een soort van apothekerskast laten installeren. Dat is een kast waar allemaal lades in zitten, die je er telkens kan uitschuiven. 
  • De vaatwasmachine en de ovens zijn allemaal op hoogte, zodat ik mij niet teveel moet bukken. 
  • De kraan is uittrekbaar. Op die manier kan ik gewoon een pot met water vullen op het aanrecht en moet ik die niet optillen.  
  • De kookplaat is verzonken, zodat ik er een zware pot gewoon op kan schuiven. 
  • Ik heb gekozen voor schuiven in het kookeiland, omdat ik die makkelijker kan openen met mijn “goeie hand”.

Natuurlijk heb ik dat niet alleen uitgevonden. Ik heb daarbij hulp gekregen van mijn kinesisten en ergotherapeuten in Revarte, het revalidatieziekenhuis waar ik lag. Ik ben hier super blij mee en heel erg dankbaar voor, omdat het mij weer zoveel zelfstandiger maakt. 

Toen ik in maart mijn pols gebroken had, en weer maar echt één hand kon gebruiken, kon ik in mijn vorige keuken niet zelfstandig koken. Dat wist ik weer waarom het voor mij zo belangrijk was om een aangepaste keuken te hebben.

Nu heb ik geen excuus meer om zo lang niets van mij te laten horen! 😳 ^^’

Veel kookplezier! Ik ben alvast al recepten aan het uitzoeken!

Volop inspiratie aan het opdoen!

PS Je zal het aan mijn foto’s wel zien welke gerechten ik nog in mijn oude keuken heb gemaakt 😉

2 gedachten over “Ik ben verhuisd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s